View Single Post
  #7  
Old Monday, April 10, 2017
Raja Bahar's Avatar
Raja Bahar Raja Bahar is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Larkana
Posts: 481
Thanks: 5
Thanked 284 Times in 178 Posts
Raja Bahar will become famous soon enough
Default

61. What is the meaning of the term "Magnum Opus"?
Ans: Master Piece
62. Which English poet was born with deformed feet?
Ans: Lord Byron
63. Which drug did Samuel Taylor Coleridge use to take?
Ans: Opium
64. Name the English poet, who got blind at the age of 40.
Ans: John Milton
65. Which Irish poet, dramatist and novelist was accused of pons and sodomite.
Ans: Oscar Wild
66. Democracy is the tyranny of majority. Who said this?
Ans: JS Mill
67. Democracy is the bludgeoning of the people, for the people and by the people. Whose statement is this?
Ans: Oscar Wilde
68. Due to which unique quality Oscar Wilde is so famous?
Ans: Hard Hitting Quotations
69. Man can be destroyed but can't be defeated. These words are taken from
Ans: Old Man and the Sea
70. How Ernest Hemingway was died?
Ans: He had killed himself/Suicided.
__________________
Those who wait they get. (Own Creation)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Raja Bahar For This Useful Post:
adeel abdullah (Tuesday, April 11, 2017)