View Single Post
  #3  
Old Saturday, November 01, 2014
Raja Bahar's Avatar
Raja Bahar Raja Bahar is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Larkana
Posts: 481
Thanks: 5
Thanked 284 Times in 178 Posts
Raja Bahar will become famous soon enough
Post

21. Patience and Purity are alliterative poems written by;
Ans: Sir Gawain
22. What is the term "Chancery Standard" meant in English Literature?
Ans: A form of London-based English
23. Where is the Geoffrey Chaucer buried in?
Ans: Poet's Corner of Westminster Abbey
24. Geoffrey Chaucer is best known for his;
Ans: Canterbury Tales
25. The first recorded association of Valentine's Day is in Chaucer's;
Ans: Parliament of Fouls
26. Who was the personal friend of Geoffrey Chaucer?
Ans: John Gower
27. Which book is believed to be the first published book written by a woman in the English language?
Ans: Revelation of Divine Love
28. William Caxton invented the printing press in
Ans: 1476
29. Pilgrim's progress is a famous allegory of medieval period written by;
Ans: John Bunyan
30. Renaissance is usually regarded as beginning in 14th-century in;
Ans: Italy
__________________
Those who wait they get. (Own Creation)
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Raja Bahar For This Useful Post:
humaira27 (Wednesday, November 05, 2014), miss fari (Saturday, November 01, 2014)