View Single Post
  #5  
Old Sunday, January 25, 2015
Raja Bahar's Avatar
Raja Bahar Raja Bahar is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Larkana
Posts: 481
Thanks: 5
Thanked 284 Times in 178 Posts
Raja Bahar will become famous soon enough
Default

51. Who is known as the most important figure among the meta physical poets?
Ans: John Donne

52. English Civil War was fought during the reign of
Ans: King Charles I
53. Who was the last great poet of the age of renaissance?
Ans. John Milton
54. John Milton got blind at the age of
Ans. 40
55. The most dominant figure of the age of Restoration is
Ans. John Dryden

56. The first ever significant female novelist was
Ans. Aphra Behn
57. The first official/formal poet laureate is believed tobe
Ans. John Dryden
58. Who introduced Alexdandrine and Triplet into english poetry for the first time?
Ans. John Dryden
59. The age of enlightenment which started in 18th century is also known as
Ans. Age of reason/Augustan age
60. Which english poet is most discussed after Shakespeare?
Ans. Robert Burns
__________________
Those who wait they get. (Own Creation)

Last edited by Amna; Wednesday, January 28, 2015 at 02:46 AM.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Raja Bahar For This Useful Post:
5asif (Wednesday, March 25, 2015)