#51




Quote:
This person gets rs 50 per hour as 2000/40=50 rs Now he gets 25% of rs 50 is 0.25*50=12.5 per hr Now as per amount of work plus overtime he gets 50+12.5=62.5 The total wage he got is 2500 , 2000 for 40 hrs and 500 is overtime , so we divide 500/62.5 is 8 hrs . He worked for 8 extra hours. 40+8=48 hrs 2000+500=2500 . Sent from my HUAWEI Y560U02 using Tapatalk 
#52




What is the arithmetic mean of x & y if 1/x=1/z1/y & xy=z?
Plz do it step by step so that I can understand 
#53




Quote:
=> 1/x = (1x)/y => 1 = (1x)/y => y = 1x => y+x = 1 => (y+x)/2 = 1/2
__________________
Hammad Ansari 
#54




Mine is 21. As trend is decreasing. 2 of half is 1.

#55




Quote:
Sent from my SMA310F using Tapatalk 
Thread Tools  Search this Thread 


Similar Threads  
Thread  Thread Starter  Forum  Replies  Last Post 
How I prepared for CSS!  Jolie Dame  Tips and Experience Sharing  47  Wednesday, December 09, 2015 10:58 AM 
How To Crack CSS SCREENING TEST  Naveed_Bhuutto  CSS 2015 Exam  7  Thursday, May 08, 2014 07:50 PM 
Psychology Notes  dr.janxeb  Psychology  31  Friday, October 07, 2011 06:21 PM 